Contact

Apotheek Nuth
Markt 27
6361 CB Nuth

Tel: 045-5241458

Openingstijden Apotheek Nuth

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Buiten openingstijden kunt u ook gebruik maken van onze afhaalautomaat.

Welkom bij Apotheek Nuth

NIEUW: meld u aan voor de AFHAALAUTOMAAT

Wij hanteren een aangepast afhaalbeleid. Voor het afhalen van uitsluitend herhaalmedicatie bieden wij u de mogelijkheid om dit via de afhaalautomaat af te kunnen halen. De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

Hiervoor hebben wij wel uw toestemming nodig.

Voorwaarden; U bent zelf verantwoordelijk voor het (laten) afhalen van de medicatie met de aan u toegezonden persoonlijke afhaalkode. De afhaalkode is 120 uur actief. Daarna kunt u de medicatie tijdens openingsuren binnen afhalen. In de afhaalautomaat kunnen geen gekoelde medicijnen of grote verpakkingen.

 

Online MIJN VAL patientenportaal

Graag willen wij u attenderen op een uitbreiding van onze service: het online patientenportaal "MIJN VAL''. Hiermee kunt u eenvoudig zaken zelf regelen, zoals het bekijken van uw medicatieoverzicht en het bestellen van chronische herhaalmedicatie. Vraag de folder in de apotheek of registreer u online op www.v-a-l.nl/mijn_val en volg de instructies.

 

In de apotheek kunt u  alleen nog pinnen. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

 

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, krijgt u een recept mee of wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan gelijk komen afhalen.

Herhaalrecepten, die bij de huisarts besteld zijn, liggen 2 dagen later voor u klaar - hou er rekening mee en bestel op tijd bij de huisarts!

Indien uw middel niet bij ons op voorraad is, bestellen wij het voor u zodat het meestal de volgende dag na 15:00 uur voor u klaar ligt of bij u kan worden bezorgd. Een recept dat speciaal voor u wordt bereid in onze centrale bereidingsapotheek ligt de volgende werkdag na 16:00 uur of meestal een dag later na 16:00 uur voor u klaar of kan bij u worden bezorgd.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

 

Medewerkers

Het team van apotheek Nuth bestaat naast de apotheker Anna Peters-Huber, de bezorger Jack en de interieurverzorgster uit de apothekersassistenten Claudia, Daphne, Joana, Judith, Laura, Marion, Nadine, Steffanie, Steffie en Wendy.

Regelmatig wordt het team  aangevuld met stagiaires die de opleiding tot apothekersassistente volgen

 

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Opleiding tot apothekersassistente

  Apothekersassistent in opleiding Denk je na over een carrière switc…

 • Vacature: Apotheekmedewerker Verenigde Apotheken Limburg

  Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • Vacature: Apotheker Verenigde Apotheken Limburg

  De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Vacature: Apothekersassistent(e) Verenigde Apotheken Limburg

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…

 • Aangepaste openingstijden Apotheek Nuth

  Op de volgende feestdagen is de apotheek gesloten: Maandag 1 april - Paasm…