Bezorging

Indien u niet in staat bent om naar de apotheek te komen, bezorgen wij maandag t/m vrijdag uw bestelling gratis bij u thuis . Wanneer u van deze service gebruik wilt maken kunt u dit doorgeven aan uw arts, die maakt een notitie op uw recept. Of u kunt even bellen met de apotheek.

Automatische herhaalservice

Indien u gedurende langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, hebben wij speciaal voor u een gratis HERHAALSERVICE: wij zorgen er voor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen. In overleg met uw huisarts en uzelf bekijken we welke medicijnen u allemaal gebruikt en welke in aanmerking komen om door de apotheek automatisch geleverd te worden. De apotheek regelt daarna periodiek herhaal(jaar)recepten via uw huisarts. Indien u hier interesse in heeft, kunt u dit in de apotheek of telefonisch aangeven. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

In een gesprek stemmen we de leveringen af op uw situatie. Samen nemen we uw medicijngebruik door en spreken we af hoe we u informeren als uw medicijnen klaarliggen. Tevens spreken we af wanneer we beginnen met automatisch leveren. De voordelen:

  • Gratis en eenvoudig aanmelden
  • Wij zorgen dat de jaarlijkse herhaalrecepten worden aangevraagd bij uw huisarts
  • Altijd voldoende medicijnen in huis

 

Afspraak maken

Wanneer u vragen heeft of gewoon iets meer wilt weten over uw geneesmiddelen of aandoeningen kunt u altijd bellen of een afspraak maken met één van de apothekersassistenten of met de apotheker. Daarnaast bieden wij afspraken aan voor de volgende zaken:

 

Last van bijwerkingen?

Heeft u klachten die gestart zijn na het gebruik van een geneesmiddel, dan kan het zijn dat u last heeft van bijwerkingen. U kunt dit altijd even navragen in de apotheek. Wanneer uw klachten erg vervelend zijn, overlegt uw apotheker met uw arts en kan worden besloten een ander geneesmiddel voor te schrijven of de dosering aan te passen. Zo heeft u niet onnodig last van bijwerkingen.