Contact

Apotheek Blerick
Averbodestraat 2a
5921 ES Blerick

Tel: 077-3821712

Openingstijden Apotheek Blerick

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De apotheek is op maandag t/m vrijdag tussen 12:30 en 13:30 uur gesloten en telefonisch alleen voor spoed bereikbaar. Buiten openingstijden kunt u ook gebruik maken van onze afhaalautomaat.

Welkom bij Apotheek Blerick

Wij gaan verhuizen!!

Per 2 september 2024 is ons nieuwe adres:                   

                     Leeuwerikplein 1 a

                     5922VL Blerick

 * Ons telefoonnummer en mailadres veranderen niet.

 * De afhaalautomaat blijft gewoon voor u beschikbaar op de averbodestraat.

 * U hoeft als patient verder niets te doen, al u gegevens worden automatisch overgenomen.

 

MIJN VAL patientenportaal

Graag willen wij u attenderen op een uitbreiding van onze service: het online patientenportaal "MIJN VAL''. Hiermee kunt u eenvoudig zaken zelf regelen, zoals het bekijken van uw medicatieoverzicht en het bestellen van chronische herhaalmedicatie. Vraag de folder in de apotheek of registreer u online op www.v-a-l.nl/mijn_val en volg de instrukties.

 

AFHAALBERICHT

Indien u aan ons uw persoonlijke emailadres en/of mobiele telefoonnummer doorgeeft, sturen wij u een afhaalbericht wanneer aanvraag klaar ligt of wordt bezorgd.

 

Meld u aan voor de AFHAALAUTOMAAT 24/7

Voor het afhalen van herhaalmedicatie bieden wij u de mogelijkheid om dit via de afhaalautomaat af te kunnen halen. De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

Hiervoor hebben wij wel uw toestemming nodig.

Voorwaarden; U bent zelf verantwoordelijk voor het (laten) afhalen van de medicatie met de aan u toegezonden persoonlijke afhaalkode. De afhaalkode is 72 uur aktief. Daarna kunt u de medicatie tijdens openingsuren binnen afhalen. In de afhaalautomaat kunnen geen gekoelde medicijnen of grote verpakkingen.

 

HERHAALSERVICE

Wij hebben ook een herhaalservice van de apotheek. De apotheek maakt dan automatisch uw chronische medicatie klaar. Hierdoor hoeft u geen herhaalrecepten meer aan te vragen bij uw huisarts. We overleggen altijd bij de start van de herhaalservice, met de huisarts wat we via een jaarrecept mogen herhalen in de apotheek. U kunt zich hiervoor aanmelden in de apotheek. 

 

 * Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, krijgt u een recept mee of wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan gelijk komen afhalen.

Herhaalrecepten kunt u bestellen bij uw huisarts. Medicatie aangevraagd op werkdagen voor 12 uur kan de volgende werkdag na 15 uur worden afgehaald of op verzoek de volgende werkdag worden bezorgd. Als u mailadres of 06 nummer bekent zijn bij de apotheek ontvangt u een bericht als u medicatie klaar ligt.

 

 

 

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Opleiding tot apothekersassistente

  Apothekersassistent in opleiding Denk je na over een carrière switc…

 • Vacature: Apotheekmedewerker Verenigde Apotheken Limburg

  Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • Vacature: Apotheker Verenigde Apotheken Limburg

  De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Vacature: Apothekersassistent(e) Verenigde Apotheken Limburg

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…