Contact

Apotheek Voerendaal
Schilsstraat 1
6367 TM Voerendaal

Tel: 045-4048100 Fax: 045-5622865

Openingstijden Apotheek Voerendaal

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Welkom bij Apotheek Voerendaal

Gewijzigde openingstijden

De apotheek is op donderdag 13 mei 2021 gesloten vanwege Hemelvaart. Op maandag 24 mei 2021 is de apotheek gesloten vanwege Tweede Pinksterdag.

Maatregelen Coronavirus (COVID-19)

De apotheek in Voerendaal is op dit moment geopend op de reguliere openingstijden. Wij verzoeken mensen met griepachtige verschijnselen en/of koorts en mensen die behoren tot de risicogroepen (leeftijd boven 70 en personen met een chronische aandoening aan hart of longen en diabetes evenals mensen met een verzwakt immuunsysteem) met klem om NIET naar de apotheek te komen maar telefonisch contact op te nemen om hun recept te laten bezorgen.

Om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden laten maximaal 5 mensen tegelijk toe in de publieksruimte. Mensen worden vriendelijk verzocht om bij drukte buiten te wachten.

De uitdeelpost in medisch centrum Ubachsberg is tot nader bericht GESLOTEN.

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, krijgt u een recept mee of wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan gelijk komen afhalen.

Indien uw middel niet bij ons op voorraad is, bestellen wij het gelijk voor u zodat het de volgende werkdag na 10:00 uur voor u klaar ligt of bij u kan worden bezorgd. In geval van spoed kan hiervan worden afgeweken. Een recept dat speciaal voor u wordt bereid in onze centrale bereidingsapotheek ligt een werkdag later na 15:00 uur voor u klaar of kan bij u worden bezorgd.

Herhaalreceptuur: herhaalrecepten kunt u bestellen bij uw huisarts. Medicatie aangevraagd in Medisch Centrum Dammerich in Voerendaal op werkdagen voor 12 uur kan de volgende werkdag na 15 uur worden afgehaald of op verzoek de volgende werkdag worden bezorgd.

Herhaalmedicatie aangevraagd in Medisch Centrum Ubachsberg aangevraagd op werkdagen voor 12 uur kan ofwel afgehaald worden in Apotheek Voerendaal de volgende werkdag na 15 uur ofwel afgehaald worden in Medisch Centrum Ubachsberg de volgende werkdag na 16 uur of op verzoek de volgende werkdag worden bezorgd. 

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

Medewerkers

Dhr R. Hillen, apotheker

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Vacature: Manager Logistiek

  Word jij onze nieuwe Manager Logistiek? De Verenigde Apotheken Limburg (VA…

 • Vacature: Apotheker

  Ben je een enthousiaste apotheker met goede contactuele eigenschappen die …

 • Vacature: Apothekersassistent(e)

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…

 • Opleiding tot apothekersassistent(e)

  Update: Alle opleidingsplekken zijn momenteel ingevuld. Als er weer opleid…