Contact

Apotheek Sittard-Zuid
Kleine Steeg 7
6131 KJ Sittard

Tel: 046-4583199

Openingstijden Apotheek Sittard-Zuid

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Buiten openingstijden kunt u ook gebruik maken van onze afhaalautomaat.

Welkom bij Apotheek Sittard-Zuid

Afhalen van recepten

Wanneer uw huisarts of specialist nieuwe medicatie voor u voorschrijft dan proberen wij dat zo snel mogelijk, het liefst dezelfde dag nog, voor u klaar te maken.

Herhaalmedicatie ligt na twee werkdagen voor u klaar. Indien de apotheek over uw telefoonnummer of uw mailadres beschikt ontvangt u van ons altijd een bericht wanneer uw medicatie voor u klaar ligt. Indien wij medicatie voor u moeten bestellen dan ontvangt u daarvan ook bericht.

Lukt het u niet om tijdens onze openingstijden uw medicatie op te halen dan hebben wij een afhaalservice voor u. De apotheek heeft een afhaalautomaat waar u 24 uur per dag uw medicatie kunt afhalen. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dat aangeven bij een van onze medewerkers.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

Medewerkers

Apotheek Sittard Zuid heeft een zeer ervaren personele bezetting. Naast de apothekers Mevr. van Etten en Mevr van Gansewinkel werken er 16 apothekers-assistenten. Maar liefst 4 assistenten werken al meer dan 30 jaar in deze apotheek!

Patiënten worden geholpen zoals wij ook zelf geholpen zouden willen worden; dat wil zeggen dat wij open staan voor de behoefte van een patiënt en deze vriendelijk en professioneel vervullen. Om onze diensten professioneel te kunnen aanbieden wordt gestreefd naar een hoog en actueel kennisniveau bij alle medewerkers. Daarom volgen de apothekers en de apothekersassistenten geregeld cursussen.

Regelmatig bieden wij een stagiaire een stageplaats, omdat wij het belangrijk vinden dat ook jonge mensen de kans krijgen ervaring op te doen in de praktijk. Voor u is het van belang om te weten dat stagiaires altijd worden gecontroleerd door een gediplomeerde apothekerassistente.

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Opleiding tot apothekersassistente

  Apothekersassistent in opleiding Denk je na over een carrière switc…

 • Vacature: Apotheekmedewerker Verenigde Apotheken Limburg

  Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • Vacature: Apotheker Verenigde Apotheken Limburg

  De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Vacature: Apothekersassistent(e) Verenigde Apotheken Limburg

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…