Contact

Apotheek Hulsberg
Parallelweg Noord 2
6336 AE Hulsberg

Tel: 045-4052700 Fax: 045-4054202

Openingstijden Apotheek Hulsberg

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Welkom bij Apotheek Hulsberg

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, krijgt u een recept mee of wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan gelijk komen afhalen.

Indien uw middel niet bij ons op voorraad is, bestellen wij het gelijk voor u. U kunt het dan de volgende dag na 12 uur ophalen of het kan bij u worden bezorgd. Een recept dat speciaal voor u wordt bereid in onze centrale bereidingsapotheek ligt de volgende dag na 16 uur voor u klaar.

HERHAALMEDICATIE: Indien u herhaalmedicatie aanvraagt bij uw huisarts kunt u dat in principe 24 uur later ophalen in de apotheek. Mocht dit niet voor u uitkomen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

Medewerkers

In apotheek hulsberg werken we met een professioneel team van 14 personen. Naast de apotheker Jolanda Heutmekers, de bezorger Ben Caelen en de interieurverzorgster zijn 11 apothekersassistenten fulltime dan wel parttime werkzaam. 

Dit zijn Renate Bemelmans, Chantal Cobben, Marielle Cuijpers, Desiree Ernes, Daisy Houben, Nadine Jadoul, Yvonne Kools, Chantal Lamers, Jolanda Steinbusch, Cecile Steins en Danisa Wolfhagen.

Daarnaast zijn ook assistentes in opleiding werkzaam in de apotheek. Het betreft dan leerlingen van de eigen VAL opleiding of van het Arcus College.

Buiten openingstijden →

Nieuws

  • Openingstijden van Servicepunt Schimmert wijzigen miv 1 januari 2021

    Servicepunt Schimmert Vanaf 1 januari 2021 zijn de openingstijden van Serv…

  • Opleiding tot apothekersassistent(e) tijdelijk stopgezet

    Ivm het Coronavirus is de sollicitatieprocedure stopgezet. Zodra deze herv…