Contact

Apotheek Grubbenvorst
Kloosterstraat 15
5971 BB Grubbenvorst

Tel: 077-3661999

Openingstijden Apotheek Grubbenvorst

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Welkom bij Apotheek Grubbenvorst

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan meteen komen afhalen.

Indien u via de telefoon of via internet uw herhaalmedicatie aanvraagt vóór half tien  's ochtends, kunt u dat de VOLGENDE WERKDAG vanaf 12 uur ophalen.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer. Uitleg kan ook telefonisch indien u dat wenst.

Herhaalmedicatie

Uw herhaalmedicatie kunt u aanvragen via www.v-a-l.nl/medicijnen_aanvragen

Medewerkers

Pauline Baggen is apotheker sinds 1979. Doordat dit een kleine apotheek is blijft er veel ruimte voor persoonlijk contact met klanten en overleg met voorschrijvers.

Moniek Robins is spontaan en open. Zij staat altijd klaar met een grapje.

Lise Cornelis heeft in 2015 haar assistentsdiploma behaald. Zij is expert op het gebied van incontinentie (en van taarten bakken :) )

Marion Sijben komt uit Kessel. Ze heeft jaren tussen de planten gewerkt en is in 2020 gediplomeerd tot apothekers assistent.

Lotte van Rens woont in Horst en komt iedere dag met de fiets.

Onze bezorger is Frans Rievers. (Hij zal tussen 15.00 en 17.30 uur bij u aanbellen.

Patiënten worden geholpen zoals wij ook zelf geholpen zouden willen worden; dat wil zeggen dat wij open staan voor de behoefte van een patiënt en deze vriendelijk en professioneel vervullen. Om onze diensten professioneel te kunnen aanbieden wordt gestreefd naar een hoog en actueel kennisniveau bij alle medewerkers. Daarom volgen de apotheker en de apothekersassistenten geregeld cursussen.

Regelmatig bieden wij een stagiaire een stageplaats omdat wij het belangrijk vinden dat ook jonge mensen de kans krijgen ervaring op te doen in de praktijk. Voor u is het van belang om te weten dat stagiaires altijd worden gecontroleerd door een gediplomeerde apothekerassistent. Liz Smedts is nu onze stagiair. Zij kijkt boven ons allemaal uit.

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Opleiding tot apothekersassistent(e)

  VANAF AUGUSTUS/SEPTEMBER 2023 STARTEN WE WEER MET EEN NIEUWE OPLEIDINGSGRO…

 • VACATURE FARMACEUTISCH MEDEWERKER

  Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • Vacature: Apotheker

  De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Vacature: Apothekersassistent(e)

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…