Contact

Apotheek Grubbenvorst
Kloosterstraat 15
5971 BB Grubbenvorst

Tel: 077-3661999

Openingstijden Apotheek Grubbenvorst

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Welkom bij Apotheek Grubbenvorst

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan meteen komen afhalen.

Indien u via de telefoon of via internet uw herhaalmedicatie aanvraagt vóór half tien  's ochtends, kunt u dat in de regel de VOLGENDE WERKDAG vanaf 12 uur ophalen. Indien de apotheek over uw telefoonnummer of uw mailadres beschikt ontvangt u van ons altijd een bericht als uw medicatie voor u klaar ligt.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer. Uitleg kan ook telefonisch indien u dat wenst.

Herhaalmedicatie

Uw herhaalmedicatie kunt u aanvragen via www.v-a-l.nl/medicijnen_aanvragen

Bezorgen

Bezorgrecepten zullen tussen 16.00u en 17.30u worden bezorgd

Medewerkers

Het team van apotheek Grubbenvorst bestaat uit 1 apotheker (mw. D.A.M.M. Janssen), 5 apothekersassistentes en 1 bezorger. Regelmatig bieden wij een stagiaire een stageplaats omdat wij het belangrijk vinden dat ook jonge mensen de kans krijgen ervaring op te doen in de praktijk. Voor u is het van belang om te weten dat stagiaires altijd worden gecontroleerd door een gediplomeerde apothekerassistent.

Patiënten worden geholpen zoals wij ook zelf geholpen zouden willen worden; dat wil zeggen dat wij open staan voor de behoefte van een patiënt en deze vriendelijk en professioneel vervullen. Om onze diensten professioneel te kunnen aanbieden wordt gestreefd naar een hoog en actueel kennisniveau bij alle medewerkers. Daarom volgen de apotheker en de apothekersassistenten geregeld cursussen.

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Opleiding tot apothekersassistente

  Apothekersassistent in opleiding Denk je na over een carrière switc…

 • VACATURE FARMACEUTISCH MEDEWERKER

  Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • Vacature: Apotheker

  De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Vacature: Apothekersassistent(e)

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…