Contact

Apotheek Grubbenvorst
Kloosterstraat 15
5971 BB Grubbenvorst

Tel: 077-3661999 Fax: 077-3662477

Openingstijden Apotheek Grubbenvorst

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Welkom bij Apotheek Grubbenvorst

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, krijgt u een recept mee of wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan meteen komen afhalen.

Indien uw middel niet bij ons op voorraad is, bestellen wij het gelijk voor u zodat het meestal nog diezelfde dag na 16:00 uur voor u klaar ligt of bij u kan worden bezorgd. Een recept dat speciaal voor u wordt bereid in onze centrale bereidingsapotheek ligt diezelfde dag na 16:00 uur of meestal een dag later na 16:00 uur voor u klaar of kan bij u worden bezorgd.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

Herhaalmedicatie

Uw herhaalmedicatie kunt u aanvragen via www.receptenlijngrubbenvorst.nl .

Medewerkers

Pauline Baggen is apotheker sinds 1979. Na een aantal jaren in een ziekenhuis, in de tropen en in Utrecht heeft zij gekozen voor een apotheek in Grubbenvorst. Doordat dit een kleine apotheek is blijft er veel ruimte voor persoonlijk contact met klanten en overleg met voorschrijvers.

Moniek Robins is spontaan en open. Ook bekend van Stichting Gewoën Grubbenvors. Zij staat altijd klaar met een grapje.

Adriette Overduin spreekt als enige nederlands zonder zachte g. Zij is expert op het gebied van incontinentie.

Linda Gipmans is een echte Venlose. Zij heeft daar al sinds 2013 in diverse apotheken gewerkt.

Lise Cornelis heeft in 2015 haar assistentsdiploma behaald. Ook zij is expert op het gebied van incontinentie (en van taarten bakken :) )

Onze bezorger is Frans Rievers. Hij zal tussen 16.00 en 18.00 uur bij u aanbellen.

Patiënten worden geholpen zoals wij ook zelf geholpen zouden willen worden; dat wil zeggen dat wij open staan voor de behoefte van een patiënt en deze vriendelijk en professioneel vervullen. Om onze diensten professioneel te kunnen aanbieden wordt gestreefd naar een hoog en actueel kennisniveau bij alle medewerkers. Daarom volgen de apotheker en de apothekersassistenten geregeld cursussen.

Regelmatig bieden wij een stagiaire een stageplaats omdat wij het belangrijk vinden dat ook jonge mensen de kans krijgen ervaring op te doen in de praktijk. Voor u is het van belang om te weten dat stagiaires altijd worden gecontroleerd door een gediplomeerde apothekerassistente. Sinds mei 2019 is Marion Sijben hier in opleiding.

Buiten openingstijden →

Nieuws

  • Vacature: Apotheker

    Ben je een enthousiaste apotheker met goede contactuele eigenschappen di...

  • Opleiding tot apothekersassistent(e)

    Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eig...

  • Centrale Bereidingsapotheek

    De link naar onze Centrale Bereidingsapotheek is verhuisd. U vindt de li...