Contact

Apotheek Heerlerbaan
Bautscherweg 80
6418 EP Heerlen

Tel: 045-5660388 Fax: 045-5660364

Openingstijden Apotheek Heerlerbaan

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Welkom bij Apotheek Heerlerbaan

 

Afhalen van recepten

Uw recept kunt U tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, en u krijgt de medicatie voor het eerst voorgeschreven, dan kunt U uw geneesmiddelen gelijk in de apotheek komen afhalen.

Indien uw middel niet bij ons op voorraad is, bestellen wij het gelijk voor u zodat het meestal de volgende werkdag na 16:00 uur voor u klaar ligt of het kan bij u kan worden bezorgd. Een recept dat speciaal voor u wordt bereid in onze centrale bereidingsapotheek ligt volgende werkdag na 16:00 uur of 2 werkdagen later 16:00 uur voor u klaar of kan bij u worden bezorgd.

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

Chronische herhaalmedicatie

Als u bij de dokter een herhaalrecept aanvraagt voor uw chronische medicatie, dat wil zeggen de medicatie die u vaker heeft gehad en al langer in gebruik heeft, kunt u dit 2 werkdagen later ophalen bij ons in de apotheek. Dat is fijn voor u dan hoeft u niet te wachten en fijn voor ons, dan hebben wij de tijd om uw recept aanvraag zo goed mogelijk te verwerken.

 

Antwoorden op vragen over merkloze medicijnen

https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-generieke-of-merkloze-medicijnen/documenten/brochures/2019/01/01/brochure-merkloze-medicijnen

 

Medewerkers

In apotheek Heerlerbaan werken ervaren en kundige medewerkers. Heeft u een vraag? Stel deze gerust aan de balie, per e-mail of telefonisch.

Buiten openingstijden →

Nieuws

  • Vacature: Apotheker

    Ben je een enthousiaste apotheker met goede contactuele eigenschappen di...

  • Opleiding tot apothekersassistent(e)

    Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eig...

  • Centrale Bereidingsapotheek

    De link naar onze Centrale Bereidingsapotheek is verhuisd. U vindt de li...