Contact

Apotheek Amstenrade
De Gijselaar 1A
6436 AS Amstenrade

Tel: 046-4420666

Openingstijden Apotheek Amstenrade

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tussen 12.30u en 14.00u is de apotheek gesloten. Telefonisch zijn wij wel bereikbaar. Buiten openingstijden kunt u ook gebruik maken van onze afhaalautomaat in Schinnen

Welkom bij Apotheek Amstenrade

Onze 24-uurs afhaalautomaat in Schinnen is geopend!

Deze automaat kunt u vinden aan de buitenkant van medisch centrum 't Good aan de Burgemeester Pijlsstraat 5b te Schinnen. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan door aan een van onze medewerkers.

 

Afhalen van recepten

Uw recept kunt u tijdens de openingstijden bij ons afhalen. Wanneer u op het spreekuur van uw huisarts of bij uw specialist bent geweest, krijgt u een recept mee of wordt het recept direct aan de apotheek doorgegeven. U kunt uw geneesmiddelen dan gelijk komen afhalen.

Herhaalrecepten voor 14.00u bij de huisarts besteld kunt u de volgende werkdag na 14.00u afhalen. Een recept dat speciaal voor u wordt gemaakt wordt in onze centrale bereidingsapotheek ligt de volgende werkdag na 14.00u voor u klaar of kan bij u worden bezorgd.

Wilt u weten of uw recept al klaar ligt? U ontvangt van ons een bericht als het recept afgehaald kan worden. Hiervoor hebben wij wel een e-mailadres of 06-nummer nodig, deze kunt u doorgeven aan de apotheek. 

Heeft u bij het afhalen van uw medicijnen behoefte aan meer privacy, dan kunt u dat aan de balie aangeven aan de assistente. U kunt dan gebruik maken van de spreekkamer.

 

Bezorgen

Bent u niet in staat om naar de apotheek te komen? Geef dit aan bij de apotheek en dan komen wij tussen 11.00u en 19.00u de medicijnen bij u aan huis leveren. Acute medicijnen of medicijnen die u voor de eerste keer krijgt, worden dezelfde dag nog geleverd. Herhaalmedicatie wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd. Wij sturen een e-mail of sms wanneer u de medicijnen kunt verwachten. Hiervoor hebben wij wel uw e-mailadres of 06-nummer nodig, deze kunt u doorgeven aan de apotheek. 

 

Vanaf 1 januari 2019 kunt u bij ons alleen nog pinnen. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

 

Medewerkers

Het team van Apotheek Amstenrade bestaat uit een apotheker Mevr. S. Kamps en 7 apothekersassistenten. Verder beschikken wij ook over een bezorgster en een interieurverzorgster. Regelmatig wordt het team nog verder aangevuld met stagiaires van de opleiding tot apothekersassistent. 

 

Buiten openingstijden →

Nieuws

 • Opleiding tot apothekersassistente

  Apothekersassistent in opleiding Denk je na over een carrière switc…

 • Vacature: Apotheekmedewerker Verenigde Apotheken Limburg

  Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • Vacature: Apotheker Verenigde Apotheken Limburg

  De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Vacature: Apothekersassistent(e) Verenigde Apotheken Limburg

  Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…